Larousse

Nu när jag på tisdag kommer att ha en flashigt kök att jobba i så måste jag ju fylla det med flashiga tillbehör. Jag har redan en flashig kniv sedan innan som är topp tre kära ägodelar för mig.

Nu har jag flashat till det ytterligare då New Larousse damp ner i brevlådan. Eller snarare damp ner i mobilen, eller ännu snarare damp ner på mitt uthämtningsställe. Den ser ut såhär:


Det är de så kallade matbibeln, och ska jag välja religion så tror jag att gastronomique skulle passa mig fint. Det enda som kanske konkurrerar är det här


Jag var förresten på min fjärde och förmodligen sista Stereo Total-konsert igår, (jennys andra) och det var som vanligt riktigt riktigt roligt och bra. Men lite nedstämd blev jag när det var säkert 1/5 så mycket folk som förra konserten. Vi käkade på strand före konserten, texasburgare till moi och svärdfiskburgare till jen the hen. jag beställde ett glas rött till och det var helt klart ett misstag att inte vara mer precis. usch. Men stället var mysigt och vi hade våldsamt trevligt sällskap. Jennys snälla syster Johagga var sillvakt och det gick väldigt bra förutom lite gnäll när han skulle sova. Det gick dock över när han fes sa hon.

Nu är det jobb och efter det är det fläskkorvstuna som hägrar. Hejdå.


Tiden

Jag har inte tid att blogga, jag kan inte slita ögonen från den här bloggen http://denbrunamaten.se/

En av mina favoriter är såklart en gammal goding som "bananer i skinkrock" MMM. så gott.

http://denbrunamaten.se/2010/02/28/bananer-i-skinkrock-sandwichtarta-och-snobollar-i-vaniljsas/

Ni som bryr er om vad som händer mitt liv har nog redan insett att det är lättast att kolla Jennys blogg för det ändamålet. Kort sammanfattning: vi har köpt radhus och sonen är glad och växer.

Hejdå.

RSS 2.0