Vuxenpoäng


Ganska många vuxenpoäng va? God jul du eventuelle läsare!

Erbjudande

Jag erbjuder fri resa (inom Sverige) och valfri pizza till den som gärna vill vara barnvakt på fredag kväll. Så att jag och Penny kan på gå konsert förstår ni.

Seså, våga ta chansen nu!

McSill

Vi har vinbingo på jobbet på fredagar, och det är det enda sättet jag kan räkna hur länge jag varit här. Jag har förlorat tre gånger=tre veckor har jag jobbat på bank. Det kanske är smekmånad, men jag har oerhört roligt och tycker att dagarna flyger förbi.

I samband med att jag slutade förra jobbet fick jag också ta hand om min tidigare tjänstepension. Det är faktiskt ett 6-siffrigt belopp jag helt plötsligt har att leka med. Eftersom jag har pengarna på Nordnet kan jag handla massvis med olika fonder, men även aktier i 7 länder. Jag tänkte som så att är det något företag som klarar hur mycket skäll som helst och bara växer oavsett hur många finanskriser som pågår så är det Mcdonalds. Så jag försökte stärka mina aktier genom att bjuda sonen på ett skrovmål.



Vi får inte glömma fredagslarv

Uppochnervänd skolpolitik?

Blandsallad av lösryckta händelser

Vår son är en aning påfrestande nattetid. Han vaknar och gnäller hela natten. Vi vet inte varför, men det verkar vara att han känner sig otrygg tror jag eftersom han alltid mosar upp sig mot antingen Jenny eller mig. Så det blev många avbrott i sömnen i natt. Normalt så sover han inte hos oss, men nu har det blivit så när han blir så ledsen.

Det finns klara fördelar att jobba på ett stort företag. För det första så har jag hittat en massagestol som bara jag använder. Perfekt. Sen finns det en vattenautomat med kolsyrat vatten. Gillas också.

Nackdelarna är framförallt att jag måste lära mig så mycket, men det är också ganska kul.

Jag fick höra att det fanns ett gym i skogås där jag bor, och jag tänker bara skaffa gymkort om det är gångavstånd hem eftersom jag vill kunna träna t ex efter att Sill somnat.

Jag hade föreställningen om att det var ett skruttigt litet gym där man kanske hade något löpband och några maskiner typ. Så jag mejlade och frågade vad ett kort skulle kosta. Inget svar. Jag gick dit istället efter jobbet i förrgår, och frågade irl istället. Jag fick svaret "kom så går vi och sätter oss" och började genast ana vart vi var på väg. Den gamla SATS metoden där man aldrig skriver priser av väl avvägda skäl.

Jag lät mig skyfflas ner i närmsta fotölj i lobbyn och blev intervjuad över träningsvanor och kringliggande ämnen. Sedan visades jag maskinparken och blev faktiskt riktigt imponerad. Jag tecknade kort, inte så billigt blev det. Jag var faktiskt där och sprang lite på bandet efter middagen igår, det gick bra förutom att mina skor gav mig blåsor på massa tår. Jag tror att jag tänker tvinga tårna att vänja sig, annars måste jag köpa nya skor.

Jag tror att Jenny tycker det är både bra och dåligt att jag börjat träna. Dåligt för att vi kommer att ses ganska sällan eftersom hon tränar fotboll, och att hon kommer att få göra mer saker hemma när inte jag är hemma. Bra för att jag har lovat att göra slut om jag inte går ner x kilo på ett år, och med träning är det mindre risk att jag måste lösa in löftet.

Jag blev nostalgisk gällande mitt förra jobb då jag på fredagarna gick till glenfiddich och åt en väldigt god hamburgare ganska ofta. Jag testade lokala kolgrillen här och det var väldigt äckligt.

Hejdå.


RSS 2.0