Några bilder

Jag har lärt mig hur nya kamerans filmfunktion funkar. Har dock inte filmat nåt värt att lägga upp. Blir några bilder istället.



Trevliga arbetsvecka!

Lite Väl hård

Förlåt om jag var lite väl hård nyss. Det är ju lite kul där dom kör skämtet att en av deltagarna ska vara med i lilla melodifestivalen för att hon är 20. Crazy! Sën är det väldigt roligt att de två komikerna (!) gör den roliga grejen att han tycker att varje artist är jättebra och hon tycker att det inte räcker till. Varje gång. Totalt 40 gånger.

Lite cred ska dom också ha för att dom märkt att det blir så bra genomslag när det dyker upp roliga "verkliga" karaktärer. roligast blir det när man använder det som varannat skämt man kör. Heja!

Det var dessutom oförkämt bra låtar den här kvällen.

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!

Melodifestivalen

Jag är uppriktigt förnärmad. Jag tycker att jag oavsett vilken kanal jag råkar blippa in på så borde jag slippa så oerhört kräklockande dålig komik som jag blir tvångsmatad med när jag kollar på melodifestivalen. Jag hatar allt och alla just nu för att jag är så arg. Vilka är ansvariga? Vilka har skrivit manus? Dö eller avgå.

Humör

Man vet att det kommer att bli en bra dag när man trots att resan till jobbet tog 80 minuter längre tid än normalt är på ett strålande humör.

Den som är gladast för snön i vår familj är Vilhelm som får åka pulka till förskolan. Jag oroar mig mest för att fläskkorvstunatrion inte kommer att kunna åka hit idag.

Ditt bröd är bränt



Här kommer några bilder från tillfällen då Vilhelm är glad. Och mamma, klicka på bilderna så blir dom stora.

Jag kom på att när Vilhelm får sina tvillinglillebröder så kan dom heta Kanhelm och Skahelm. Om det bara blir en lillebror så får han heta Junior Gong Karlsson.

Dom senaste dagarna har jag varit duktig på så sätt att när den Petter/Karlssonska familjen dinerat färdigt så har jag per omgående påbörjat nästföljande dags middag. I förrgår efter den gräddkokta torsken så inleddes köttsoppekoket. Den fick koka länge länge så att det blev mört och gott. Igår när vi avslutat soppmåltiden inleddes genast chili con carnen. Idag orkade jag inte gå hem från jobbet så jag tog en öl och en handburgare tillsammans med elvisp och hendrix istället. så ingen mat för mig idag, trots att jag redan lagat så fint. Får äta till lunch istället.

Hejdå.


Kassler

Ni vet när man åker utomlands och har suttit på planet länge, och så blir man avtackad av flygvärdinnorna och kliver ut. Ni minns säkert känslan som slår emot en; en värme man inte riktigt är beredd på och näsan blir fylld av spännande dofter.

I morse fick jag en liknande känsla när jag klev av tvärbanan i Globen. Visst, kylan var påträngande men inte så förvånande, däremot doften. En tung exotisk doft av kassler svepte in över hela globenområdet. En svag vind från slakthusområdet är en tänkbar förklaring. Så idag kommer allt lukta kassler.

The tupolevs!



I söndags (eller var det förra söndagen? Tidsuppfattning har jag lämnat bakom mig för länge sen) så var vi hemma hos Fnasse och Malin för att fira deras lilla Thor som är ungefär ett halvår äldre än Sillhelm. Sillhelm och storekusinen Gustav Stod för den här synkade underhållningen.

Till bords bjöds det mördegstrianglar med fetaost och spenat, trevligt ackompanjerad av en god jordärtkockssoppa och hembakt bröd.

Hejdå.

Vi testar lite igen, spännande med beskurna bilder!



Eller kanske ska jag göra så här:

Någon liten bild


Sexy face on


Ett enkelt sätt att få i sig vätska.

RSS 2.0