Längtar*2

Nu sitter jag på jobbet efter en utomordentlig handburgare på glenfiddich. Det är alltid lite trist att äta där på lunchen, eftersom dom har oerhört mycket bra öl på fat och väldigt mycket god whisky. Bland annat så har dom en av mina absoluta favoritöl spendrups old gold på fat. Jag har inte hittat den på något annat ställe. 

Nu är det bara timmar kvar innan semestern börjar. Det ska bli väldigt skönt förstår ni. Jag längtar också mycket efter min lilla familj som jag varit utan i några dagar. Jag fick just den här bilden till telefonen vilket inte gjorde att jag längtade mindre.
 
Kom hem med er! Ta med er djuret till kvällsmat


Min humor

Det här är något av det roligaste jag läst på mycket mycket länge. Ta er gärna tid att läsa hela, det är värt det jag lovar!!!

Barn är koncentrerad ondska

"Barn är väl fan inget att skryta om, det är bland det sämsta vi har här i samhället" se klippet nedan från ingen bor i skogen så förstår ni vad jag menar.

http://www.youtube.com/watch?v=gUjGsstoyek&feature=PlayList&p=75E04D7E6A03C93C&playnext_from=PL&index=0&playnext=1

Jag är beredd att hålla med. Det är ju allmänt känt att barn tar både tid och pengar i anspråk. Således Barn = tid * pengar
 
Vi vet också att tid är lika med pengar, således tid = pengar

Det ger oss ekvationen

Barn = pengar * pengar = (pengar)²

Vi vet också att pengar är roten till allt ont vilket ger

pengar = √ondska vilket ger oss

Barn = (√ondska)² och löser vi ut ekvationen så har vi bevisat att:

Barn = ondska


Kort blogg

Jag tänker gå hem alldeles snart, ska bli skönt. I dag är Jenny och sillhelm borta i fläskkorsvtuna och kommer inte hem förrän fredag. Jag tänkte utnyttja tiden med att ligga i sillhelms giraffpool och dricka folköl hela dagarna. ska bli skönt. Det jobbiga är att jag redan saknar sillhelm...

När vi fick grillhelm så gjorde vi den här tårtan, men det blev lite felstavat, bara ett l.


Om man nu ska bli nätkändis så vore det ju lite synd om man blev det på grund av det här...


Förresten så kan jag tipsa alla att se "ingen bor i skogen" på TV2 måndagar 21.30. Men det är bara ett avsnitt kvar, så gå istället in på svt.se och kolla svt play. Fantastikt kul tycker jag!

pissblogg.se

hej hej, jag skrev just ett lååångt inlägg och diverse intressanta saker. tryckte på publicera och möttes av beskedet att jag var utloggad. Jag hatar dig, blogg.se.

Hej då.


Unika besökare

Hej på er mina små kycklingar! Jag hade en mycket avvikande besökstatistik på min blogg för två inlägg sen. Jag utgår från att det var ordet "bloggdrottning" som gjorde det. Jag prövar lite fler så får vi se:

blondinbella
kissie
schulman
sociala mediehoror
analsex
stora tuttar
silikonbröst
botox
måste haaaaaa
läppförstoring
foliehatt
modeblogg


Sen vet jag inget mer. Idag är det fredag och jag känner mig aningens bättre till mods. Det kommer fläskkorvstunabor till mig idag, det är trevligt. Det är faktiskt så mycket som 0,01% av alla fläskorvstunabor som kommer hem och ska bo hos mig... skrämmande. Men det blir trevligt såklart. 

Vi hade tänkt städa ur gamla lägenheten, men om det ska vara så här fint väder så är det inte så aktuellt, då är det roligare att åka till landet. Nu är det dags för fredagslarv, trevlig helg!
 
Han är ganska söt, hajpojken. Han trivs som en sill i vattnet.

Om bart inte vore tecknad...

samma med burns

Som barn utanför leksaksaffär

Avsaknad och saknad

Igår firade vi av mina två närmsta kollegor som slutar samtidigt. Det är inte alls roligt för mig, och jag saknar dom redan efter en timmes arbete utan deras närvaro. Jag känner mig också i stort behov av semester. Bara en vecka till efter den här... sen semester i tre veckor. Sen två veckors arbete till, sen pappaledig i minst två månader. Ska bli fantastiskt skönt.

Vi var på Vampire Weekend i förrgår, det var oerhört roligt och bra! Förbandet Vit Päls hade jag lyssnat lite lite på innan och det lät sådär på skiva, oerhört lo-fi och märkligt. Men live så gjorde 9-manna/kvinna bandet sig väl. Det var roligt och ganska bra. Men Vampire Weekend var fantastiska, och jag ger konserten en klingande 4. Det var ganska inrutat och dom körde i princip låtarna från deras två plattor, varken mer eller mindre vilket drar ner betyget lite.

Jag hittade lite bilder i min mobil på sill, här kommer dom.

Vilhelm jätteglad när han hamnade i bilen på bauhaus. Lastbilschaffis? Han har armen i chaffisläge

en sån här vill jag ha! Den är så fullkomligt knasig så jag blir alldeles glad

här ser han ut som en liten fotboll, en gammal bild.

RSS 2.0