Liten räknefilm

Jag ville helst lägga in en ljudfil där Vilhelm var väldigt söt, men det verkar som det inte gick. Lägger in en liten film istället.



Mentalt är jag redan på semester trots att det är en vecka kvar...

Viiiill Haaaaaa!

Eller hur det ska se ut i bloggvärlden. Jag råkade trilla över en trailer för Alice: Madness returns och jag kände att jag på något sätt måste skaffa mig det där spelet. Jag undrar om inte Vilhelm önskar sig en Ps3 i födelsedagspresent?


Fest med jobbet

Vi hade rimlig tur med vädret efter förutsättningarna. Vi kunde faktiskt sitta ute, och det var helt vindstilla även om solen inte lyste. Jag själv är väldigt nöjd med kvällen, och jag hoppas och tror att festdeltagarna var nöjda. här kommer bilddokumentation från kvällen.

Vilhelm och Johan gör nåt


Eric och T-Rox är söta
Adama och Sill

Huvudscenen för vår fest

Ingen märker att jag fotar eftersom alla är upptagna med att sluka kopiösa mängder med sill

Killsidan av bordet


Hej hej.

Steven får siminstruktioner

Eric och Grand Marn(i)er är söta

Sevgi roar Sill

"Jaha Joel" och Marner som just kom på att han glömt att stänga av spisen

Joel kör sitt partytrick, hälla upp ölen utan att spilla

Tjejsidan

Meningen med livet är...

Skärgårdsglädje - mer sympatiskt än skadeglädje

Så här trevligt kan man också ha förstår ni.


Sen åkte alla hem.



Kasta mat

I eftermiddag har jag lyckats schasa bort mamma från landet för att bjuda dit kollegorna på lite mat och samkväm. Det kommer att bli 16 pers, så det krävs viss planering. Jag är ganska orolig över vädret som ser regnigt ut. Det blir tufft att få in alla inomhus. Vi får se.

Jag läste för övrigt att demonstranter i Grekland är så arga att dom kastar stenar och yoghurt (!?) på polisen. Då börjar jag fundera lite, vilket land är bäst om man ska demonstrera? Först måste man fastställa reglerna: räcker det att kasta något nationstypiskt som dalahästar, eller ska man kasta någon nationell maträtt, eller är det så smalt att man bara får kasta nationstypiska mejeriprodukter? Vad sägs om alla tre?

 Sverige: Socialstyrelsen, stekt strömming, långfil

Tyskland: Bockwürst, bratwürst, käsewürst

Frankrike: Blårandig t-shirt, löksoppa, camenbert

Ryssland: Oligarker, vodka, smetana

Indien: Kossor, Tandoori, lassi

Portugal: Fiskargubbar, fisk, mjölke

Jag hinner inte komma på fler, har ni några på lager?

Meta

Här är en liten video på yngste herr Karlsson när han tittar på video på sig själv när han tittar på video

Ursprungsvideon kommer här:

När han ser sig själv sprattla på slutet så vrider han sig av skratt, det var det yoghurtmamma filmade ovan.

Hejdå

misstroendevotum

Hej kära men allt färre läsare. Jag har full förståelse för er månghövdade devalvering då er närvaro vida överträffat min. Ändring, bättring straff och/eller bot kan vara en eller flera lösning/ar.

Först ett meddelande:

Till Elin: Jag ångar min sista gissning 12-0 Sverige-Finland och säger min första gissning 5-0 istället. Det roliga var...det tråkiga var... det roliga var...det ännu roligare var... det tråkiga var...

Efter den här korta och gräsligt förvirrande resumén if u will så ska jag förklara.
1: Det roliga var att jag gissade exakt 1-4 i förra sverigematchen. (elin/henrik vittnen) 
2: Det tråkiga var att jag inte spelade på det.
3: Det roliga var att jag gissade på 5-0 till Sverige. (elin/sparat tidsdaterat ljudklipp vittne)
4: Det ännu roligare var att jag spelade 20 kr på just 5-0 till Sverige
5: det tråkiga var att 5-0 gav 21 gånger pengarna, vilket förvisso ger mig en vinst på 400 kr, men ger mig inte känslan av världsherravälde trots min fina svit.

Det kan låta som ljug och fantasti, men jag har spelat på matchen färre än 5 gånger sedan september 2003, då jag med ett enda resultat (Hammarby-Enköping 7-0, odds mycket låga 121 gånger pengarna) tänkte att jag aldrig behövde spela fler gånger för att bevisa min kompetens (läs förstöra min svit) som tippare. Sen har jag i svaga ögonblick satsat någon enstaka gång efter det och förlorat. Men nu med friskt mod från förra matchen och en dåres optimism (tyvärr inte så ensam dåre) så förutspådde jag en strålande triumf och nöjde mig med att tippa ett enda resultat: 5-0. Så det blir till att gå hela vägen till spelbutiken och gräma sig över att idiotiska satsningar aldrig lönar sig tillräckligt mycket. nån jävla dag ska jag tippa GUIF-Sävehof 0-0 så kanske det lönar sig.

Jag kände en gång en kille. Jag stöter då och då ihop med honom på bänk 20-22, första ingången sektion k norra stå på söderstadion när jag alltför sällan går på match. Han hade pessimistens klockrena och det mest logiska spelsystem jag nånsin sett. Han satsade alltid en trippel med vinster för AIK, Djurgården och Göteborg. Om någon av lagen förlorade poäng så blev han glad, och om alla lagen vann så fick han i alla fall lite pengar som plåster på såren.

En väldigt bra försäkring för känslomässigt aktiva fotbollssuportrar. En god affärsidé, inte sant?
Nedan ser vi Vilhelm och Niklas/Nicklas/Niclas/nixlas (jag vet inte vilket). Han är mer än något annat en liten, söt bäbis. Vilhelm håller med.

Nedan ser vi Kusiner on speed, Agne och Sillo

"hey man, look at the colors on the wall"

Vem är jag? Var bor jag?


Hejdå.

RSS 2.0