Nu har helgen vecka 38 tagit slut

Men den innehöll många fina minnen. Helgen inleddes med att vi åkte på min söta syster Rebeccas bröllop på lördagen. Här ser vi mina underbara och snygga syskon, man ser vem dom brås på.

här ser vi ett risregn på väg mot de lyckliga tu


Helgen fortsatte, och vi åkte till syster jenny lååångt ute i hässelby villastad för lunch. Det råkade även bli middag p g a trevlighetsnivå, trots att fiskmås skulle skriva massa omdömen och var lite stressad. Vi gick till nån grillplats vid vattnet och grillade korv. Det visade sig vara en populär syssla, och snart var vi 6 par med tillhörande barn som alla kände varandra (utom jag och Jenny) som grillade. Trevligt, och en tillvaratagen fin höstdag kunde bokföras i livets resultatsräkning.

Alliterationen "Vilhelm vid vass"

Sen åkte vi hem till samma syster och blev bjudna på middag. Om man med bjudna menar att jag fick laga maten efter att ha slipat deras knivar. Men det blev gott kan jag nog säga med dito samvete. Jag stal ett Floyd-öl av Marcus (=floyd: den gamle tv-kocken var alltid full, och drack alltid när han lagade mat. därav prefixet floyd när man har något alkoholhaltigt i tassen vid matlagningen), sen öppnade han vinkylen och fiskade ledigt och lätt upp en rioja av förvånande bra sort, som dessutom gjorde sig väl med krubbet. Jag har nog dissat rioja lite för länge då jag nog druckit mest trista över-vaniljiga riojas lite för mycket och bara tycker att det oftast smakar vanilj. Så gjorde även denna, men det här var nåt annat det.

Koncentrerad lek med ett axplock kusiner

Helgbetyg: 9/10 stekta sillar. Betyget drogs ner något p g a lite för knapphändigt tv-spelande.

Bjuder på en till (nästan) alliteration: Full i frysbox

Hejdå.

Glad morgon

Man blir lite glad på morgonen när Vilhelm är översöt. I morse så lekte vi lite med speglarna i sovrummet. "Många Vilhelm" blev kommentaren. Ni behöver inte påpeka min spegelmiss i bild, jag är medveten om vilken beklädnad jag visar upp.

Vilhelm skulle "krama Vilhelm"


När vi stängde dörren så att vilhelm blev färre så sa han "stänga av Vilhelm".

Trevlig helg!


Bästa matchen!

Dom sänder champions league i cricket på eurosport 2 nu, med livematcher typ varje dag typ kl 16.30-20.00. Det är jätteroligt såklart eftersom cricket är en av världens bästa sporter.

Jag såg en match idag mellan Royal Challengers Bangalore mot South Australian Redbacks, och det var en galet bra match.

SAR vann slantsinglingen och började slå. Dom imponerade stort; t ex så slog Daniel Harris and Callum Ferguson som slagpar 114 runs. Totalt lyckades SAR skrapa ihop 214 poäng, den sjunde högsta poängen någonsin i en liknande match, med bara två wickets.

Sen var det RCB:s tur att försöka jaga ikapp den galna poängen mot en av världens bästa lag. Dom spelade också löjligt bra, och när det bara återstod 31 bollar så behövde RCB bara slå 50 runs för att nå den ouppnåerliga poängen. Då vände matchen igen. SAR lyckades med 5 wickets på bara 12 bollar (!) och RCB låg illa till. Dom lyckades dock samla sig, och när det återstod 6 bollar så behövde RCB 14 runs vilket är ett mycket svårt läge. Det blev värre. När sista bollen skulle kastas så behövde Karthik slå en sexa, vilket innebär att man slår bollen utanför banan utan att den nuddar marken.

Karthik slog-swept Christians djupa mid-wicket och tog sexan i den sista bollen, och RCB vann över SAR med 215(7) mot 214(2) i en mycket dramatisk match.

Till alla er som inte tagit er tid att titta på en hel cricketmatch säger jag bara GÖR DET!

Vissa kanske tror att jag är ironisk - Elin får vara mitt vittne på att jag är helt seriös i det här inlägget.


Här ser vi en wicket med Christian som kastare och Klinger som fångar Gayles boll.

RSS 2.0