Liite mer blogglust

Hej kära läsare. Jag har inte haft energi och inspiration nog att skriva blogg senaste tiden. Kanske en och annan bild har slunkit in på bloggen, men inte mer. Jag tänkte råda bot på detta genom att försöka skriva lite mer. Just nu är Jenny och spelar lite fotboll mot sin gamla klubb, så min gissning är att hon får rejält med stryk idag. Jag och Sillhelm passar på att roa oss med lite far och sonaktiviteter så länge. Först lite pedikyr.
Sen en vårpromenad till stranden med kaffetermos, gubbjävlig som jag börjar bli. Villhelm ville inte ha, han sov istället. Men det var ganska trevligt väder förstår ni.


Nu tänkte jag börja förbereda lite grillning som jag tror kan uppskattas av en välmörad sambo när hon kommer hem. Vi får se.

Någon gång snart ska jag börja skriva och kanske kåsera lite mer över tillvaron. Ni blev bjudna på några bokstavskombinationer idag i alla fall! Hejdå!

Multikulti

Jag har alltid sett oss som en lite italiensk familj. Inget konstigt med det.


Jag frågade kollegan sevgi vilken turkisk rätt som är godast, och hon sa manti (typ turkisk ravioli). Så här såg mina manti ut

Hejdå.

RSS 2.0